Ceca Ražnatović – neki za nju kažu da je “Balkanska diva”, a drugi osporavaju njene pevačke sposobnosti. Ona je ostvarila veliki uspeh koji je bio zapisan u njenoj kineskoj natalnoj karti.
Činjenice su ipak činjenice. Tiraži, dugogodišnja karijera, mnogobrojni hitovi, puna Marakana i dva prepuna koncerta na Ušću su nešto što, voleli je ili ne, ne možete osporiti.

Svetlana Ceca Veličković

Ceca je rođena u godini Vodenog Govečeta (1973.) i u času Majmuna po kineskom kalendaru. Muzičku karijeru je započela 1988. u godini Zmaja sa prvim albumom “Cvetak zanovetak”. Kao mlada devojka vesele, privlačne prirode, Ceca je brzo i lako privukla pažnju javnosti i započela zavidnu karijeru folk pevačice.
Neosporan je uspeh koji je Ceca tokom godina i decenija ostvarila.

Sa gledišta kineske astrologije važno da znamo da je njena ogromna slava bila predodređena zbog kombinacije znaka Konja, koji se javlja u palati karijere, i Yang Vatre, u njenoj kineskoj natalnoj karti.

Rođenje u času Majmuna daje joj originalnost koja je u svetu umetnika izuzetno važna, ali i veliku dozu promišljenog delovanja i smišljeno vođenog ličnog marketinga, što je preduslov za dugoročan opstanak na sceni.

Ceca

Cecin lični element u kineskoj astrologiji je Yin Metal, kao i u slučaju Lepe Brene o kojoj sam već pisala. Yin Metal ljudi vole da sjaje, vole scenu i zaista poseduju stvaran kvalitet koji prosto ostavlja utisak na javnost. Cecin element novca je Drvo koje i vlada muzikom između ostalog.

Zanimljivo je da upravo drvo nedostaje iz njene kineske natalne karte, ali zato Ceca ima u dovoljnoj meri element statusa da je uvek čini pripadnikom džet-seta.

Yin Metal je odgovoran za Cecine srceparajuće balade koje najviše i voli da peva. Metal vlada emocijom tuge u kineskoj tradicionalnoj medicini i astrologiji.

Od zvezdanog uticaja u Cecinoj karti se javlja Ratnička zvezda, o kojoj sam već pisala detaljnije u članku Muškarci koji donose nesreću. Kod Cece, Ratnička zvezda je naglašena jer se javlja dva puta u njenoj karti. Upravo ova zvezda joj je dala neverovatnu hrabrost u životu, ali i probleme sa suđenjima.

Od zvezda, u Cecinoj karti postoji još i Agresivni mač, ali i Moćni mentori o kojima ću pisati nekom narednom prilikom.

U ovoj, 2013.-toj godini videli smo kako je Ceca krunisala svoju dugogodišnju uspešnu karijeru velikim koncertom pod nazivom “Ušće 2″. Koncert se desio upravo u godini Vodene Zmije, a znamo da je Zmija u kineskoj astrologiji prijatelj Govečetu, Cecinom znaku.

Zanimljivo je da je Cecine najveće hitove napisala takođe jedna Zmija, a to je Marina Tucaković.

Ceca Ražnatović

Tajna uspeha i trajanja Cecine karijere leži u dobrim postavkama elemenata u 10-to godišnjim ciklusima.
Ta postavka nam govori i da je Ceca njene najveće hitove već otpevala. To ne znači da nećemo u njima uživati još dugo godina, jer ko ima Yang Zemlju u kineskoj natalnoj karti ume da napravi nešto trajno.

Ceca je svoju šansu predodređenu kineskom natalnom kartom uspešno iskoristila. Da li vi koristite vašu?

Ostavite komentar