Sam koncept kineske natalne karte i pristup tumačenju koji koristim je znatno drugačiji od onog koji ste imali prilike da sretnete u zapadnoj astrološkoj praksi. Zato je Lili Tanili Analiza kineske natalne karte potpuna i jedinstvena.
ANALIZA KINESKE NATALNE KARTE

Prosta analiza Kineske natalne karte sadrži vaše lične elemente. Pomoći će vam da bolje razumete svoje osobine i otkrijete koje su vaše životne šanse – sa kime da se udružujete, koji poslovi vam donose najviše novca i sl.

Proširena analiza Kineske natalne karte sadrži sve što i osnovna analiza kineske natalne karte uz objašnjenja odnosa sa drugim kineskim zodijačkim znakovima i analizu i prognoze kroz vreme (desetogodišnji ciklusi).

PROČITAJTE DETALJNIJE

Lili Tanili Analiza kineske natalne karte za decu do 7 godina omogućiće da vaše dete ide svojim putem, bilo da je to već neka utabana staza ili neki sasvim novi puteljak.

Saznaćete kojim sportom vaše dete treba da se bavi, odnosno da li treba da se bavi sportom ili nekom drugom aktivnošću, sa kime treba da se druži, koje sklonosti ima i šta da razvijate kod njega da bi kasnije odabralo odgovarajući životni poziv, kao i mnogo toga još.

Pročitajte detaljnije

Mračni delovi ljudske psihe iz kojih s vremena na vreme izađe ponešto dok sanjamo i spavamo su često glavni pokretači našeg bića.

Gospodari koji se ne vide, a koji upravljaju našim mislima, emocijama i našim postupcima.