Često je posao vaša druga kuća gde provodite sate i sate, koje kada saberete čine veliki deo vašeg života.

Međutim, bitnije od utrošenog vremena su rezultati, ukus pobede ili poslovnog poraza.
Viteški dani su iza nas, ali nekadašnja ratnička arena preselila se u poslovni svet.

Deo mudre strategije i dugoročnog rasta nije samo faktor znanja zaposlenih i vremena, nego i prostora.

Lili Tanili Analiza poslovnog prostora vam omogućava da svojoj konkurenciji doskočite neprimetno.

Nemojte zaboraviti da su sve velike imperije kroz istoriju propadale zbog sopstvene slabosti, a ne zbog jačine protivnika.

Čitajući ovu analizu saznaćete protiv kojih neprijatelja treba da se borite.

Dobićete kompletan uvid u vaše okruženje, šta vas podržava, a šta slabi, kako da dođete do svog cilja i željene pozicije u poslu i uvrstite se rame uz rame uz mnoge velike i male uspešne kompanije u svetu koje primenjuje Feng Shui (Feng Šui) već dugi niz godina.

USLOVI KORIŠĆENJA ANALIZE

KAKO ĆETE DOBITI PROIZVOD
 • Štampan (A4 format – 297 x 210mm), na vašu adresu ili
 • U elektronskom obliku (PDF format) na vašu email adresu
KAKO ĆETE KORISTITI ANALIZU?
 • Ako ste preduzetnik, biznismen, imate svu slobodu ne samo da ovu Analizu poslovnog prostora koristite zaunapređenje radnog prostora, nego i čitavog poslovanja. Cilj je da se vi i vaši zaposleni u datom prostoru osećate što bolje kako bi davali maksimalan doprinos razvoju vašeg biznisa.
 • Ako ste zaposleni u preduzeću koje nije vaše, uvek imate mogućnost da makar detaljima uredite svoj poslovni kutak kako bi u njemu bili što produktivniji.
 • Analizom poslovnog prostora dobićete jasan pregled šta je u njemu dobro, a šta loše po vas i vaše zaposlene. Savete kojim možete unaprediti vaš poslovni prostor možete koristiti i kao osnovu plana za renoviranja ili rekonstrukcije objekta.
 • Feng Shui saveti za unapređenje poslovnog prostora ne podrazumevaju samo velike promene i skupa ulaganja. Usmerenja koja ćete u njoj naći daće vam ideju kako da uredite poslovni prostor sa ciljem da ga učinite podsticajnim.
 • Analizu poslovnog prostora možete koristiti i kao test pre investicije u novi poslovni objekat. Možda je projekat koji vam se dopada odličan i savremen, ali ako njegova energija ne odgovara vašoj energiji, nećete se dobro osećati u njemu, a samim tim ni vaši uspesi neće biti zadovoljavajući.
 • Analizu držite negde pri ruci da je uvek možete iznova pročitati. Svaki put kad je budete izučavali dobićete novu ideju kako da još više unapredite svoj poslovni prostor, a možete je koristiti sve dok boravite u datom poslovnom prostoru.
KOJE PODATKE TREBA DA DOSTAVITE
 •  Ukoliko ste zainteresovani, javite se i dobićete upitnik sa spiskom neophodnih detalja.
USLOVI PLAĆANJA
 • Za sve proizvode i usluge plaćanje se vrši unapred.
 • Troškovi slanja pošiljke nisu uračunati u cene proizvoda.

FORMULAR ZA PORUČIVANJE ANALIZE

Vaše ime i prezime (obavezno)
eMail adresa poručioca
Propratna poruka