Prostor, neprimetan i neizbežan. Ne postoji mesto gde se možete naći, a da nije neki “prostor”. Ne postoji mesto gde se možete okrenuti, a da niste usmereni ka nekoj strani sveta.
Feng Shui (Feng Šui) nas uči da prostor posmatramo drugačijim očima, odnosno na drugi način. Ulazna vrata prestaju da budu samo vrata i postaju kapija za mnoge nevidljive kosmičke uticaje i tako modelar sreće porodice u budućnosti.

SAMO JE HARMONIČAN DOM SREĆAN DOM

Vaš životni prostor treba da pruža toplinu celoj vašoj porodici. To je mesto kome se stalno vraćate, gde “punite baterije”, gde sanjate velike snove i gde se dešavaju sve velike i male dogodovštine vaše porodice. 2/3 svog života provodite u životnom prostoru, od čega polovinu provedete spavajući. Vaš dom treba da pruža radost, sigurnost, mir i harmoniju svim ukućanima.

U zavisnosti od uređenja vašeg doma, on poseduje određeni sklop energija koje se odražavaju na članove vaše porodice. Ukupna atmosfera, raspoloženje, uspesi ukućana i opšta sreća porodice zavisi od tih energija. Što duže živite u nekom prostoru, to on više utiče na vas.

Zato nije svejedno kako ćete urediti svoj dom.

ENERGIJA DOMA UTIČE NA ENERGIJE UKUĆANA

Nije uvek dobro ono što je lepo i moderno. Pored svega, mora biti prilagođeno vama i vašim potrebama. Zato nije dovoljno da prelistate časopis za uređenje doma, kupite novu garnituru i okrečite stan u moderne boje. Vaš dom ima svoju energiju, ali je i pod uticajem energija iz šireg okruženja. Zato nije svejedno ni u kakvom kraju živite.

PRILAGODITE VAŠ DOM POTREBAMA VAŠIH UKUĆANA

Lili Tanili Analiza životnog prostora vam daje potpune informacije kakav je vaš prostor, da li je vaš saveznik ili je mesto koje vam oduzima energiju, kao i to kako da ga učinite maksimalno korisnim u skladu sa datim mogućnostima i okolnostima. Često se dešava da mnogo znanja i male izmene čine čuda.

KUPITE ZA VAS ODGOVARAJUĆI PLAC ILI NEKRETNINU

Analiza životnog prostora odnosi se na životni prostor koji već imate, ali i na prostor koji moždaželite da kupite. Najveća životna investicija je upravo kupovina kuće ili stana. Zato je pametno osigurati se sa svih strana, za svaki slučaj i proveriti da li prostor koji vam se dopada zaista odgovara vašim potrebama. Isto tako, ako planirate velika renoviranja postojećeg doma, predlažem da pre toga investirate u Analizu životnog prostora. Proverite stanje prostora u kojem već živite jer bogato Feng Shui (Feng Šui) znanje pruža rešenja kojim svaki prostor možete poboljšati.

KONSULTUJTE FENG SHUI PRE INVESTICIJE

Možemo uraditi analizu parcele za voćnjak, vinograd ili obradivo zemljištepre nego što ga kupite kako biste odabrali zemljište koje vam odgovara i tako se spasili moguće promašene investicije. A ako nameravate uzeti kreditkojim ćete kupiti nekretninu ili zemljište, savet je da pre toga obavezno konsultujete Feng Shui.

USLOVI KORIŠĆENJA ANALIZE

KAKO ĆETE DOBITI PROIZVOD
  • Štampan (A4 format – 297 x 210mm), na vašu adresu ili
  • U elektronskom obliku (PDF format) na vašu email adresu
KAKO KORISTITI ANALIZU ŽIVOTNOG PROSTORA
  • Analizom životnog prostora u kome živite dobićete jasan pregled šta je u vašem domu dobro, a šta loše po vas i vašu porodicu. Savete kojim možete unaprediti vaš dom možete koristiti kao osnovu plana za renoviranja ili rekonstrukcije doma.
  • Feng Shui saveti za unapređenje vašeg doma ne podrazumevaju samo velike promene i skupa ulaganja. Usmerenja koja ćete u njoj naći daće vam ideju kako da dekorišete svoj dom. Znaćete kakve zavese bi trebalo da imate, gde da postavite fontanu (ako je vama po Feng Shui analizi uopšte potrebna) ili kakve slike da držite na zidu, a sve u cilju da svoj dom učinite podsticajnim.
  • Analizu životnog prostora možete koristiti i kao poslednji test pre investicije u novi dom. Možda je stan ili kuća koju ste izabrali veoma lepa, ali ako njena energija ne odgovara energiji vaše porodice, nećete se dobro osećati u njoj, a samim tim ni uspesi vaše porodice neće biti zadovoljavajući.
  • Analizu držite u svom domu da je uvek možete iznova pročitati. Svaki put kad je budete izučavali dobićete novu ideju kako da još više unapredite svoj dom, a možete je koristiti sve dok živite u datom životnom prostoru
KOJE PODATKE TREBA DA DOSTAVITE
  •  Ukoliko ste zainteresovani, javite se i dobićete upitnik sa spiskom neophodnih detalja.
USLOVI PLAĆANJA
  • Za sve proizvode i usluge plaćanje se vrši unapred.
  • Troškovi slanja pošiljke nisu uračunati u cene proizvoda.

FORMULAR ZA PORUČIVANJE ANALIZE

Vaše ime i prezime (obavezno)
eMail adresa poručioca
Propratna poruka