Dopisne kurseve Feng Shui za početnike namenila sam svima vama koji ste prezauzeti i nemate vremena da pohađate moje seminare uživo. Od sada, savladajte kratke lekcije u vreme koje vama odgovara i to od kuće. Vama sa malo više znanja iz ove oblasti, posebno osmišljene sveske sa lekcijama mogu da služe kao podsetnici.

MOŽETE SE PRIJAVITI BILO KADA! STUDIJE SU INDIVIDUALNE.

3-sveskeŠTA SADRŽI DOPISNI KURS?

Dopisni kurs sastoji se iz 3 kratke lekcije podeljene u 3 sveske. Svaka lekcija, odnosno sveska sadrži osnovna objašnjenja i najvažnije Feng Shui pojmove. Sveske su bogato ilustrovane, a pitanja koja se nalaze u njima pomoćiće vam da svoj dom i okolinu sagledate iz Feng Shui ugla.

stampanje-dopisnog-seminaraKAKO KORISTITI SVESKE?

Sveske možete odštampati i u njih zapisati svoje odgovore i zapažanja. Sakupite sve sveske u jedan registrator da se uvek možete prisetiti najvažnijih detalja. Što više budete proučavali lekcije to ćete bolje razumeti svaki detalj.

tok-dopisnog-kursaKAKO SE ODVIJA DOPISNI KURS?

Dopisni kurs traje 3 nedelje. Prijavljeni svake sedmice na svoj e-mail dobijaju po jednu svesku u PDF formatu:

  • Prva sveska – 1. odnosno 15. u mesecu
  • Druga sveska – 8. odnosno 22. u mesecu
  • Treća sveska – 15. odnosno 29. u mesecu

Za otvaranje PDF dokumenata potreban je besplatan program Adobe Reader.

AKTUELNI DOPISNI KURSEVI

KAKO DELUJE FENG SHUI?

Ovo je prvi dopisni kurs u seriji “Feng Shui za početnike” koji je posvećen osnovnim pojmovima Feng Shui teorije i prakse, kao i načinima kako Feng Shui deluje na ljude, na vaš dom, radni prostor, grad, državu i sve oko nas! Preporučujem ga svima koji žele da nauče više o ovoj drevnoj nauci i veštini jer bez razumevanja osnovnih principa, teško je razumeti složene realne situacije. Bez obzira koji je vaš cilj učenja, ovaj kurs shvatite kao obaveznu prvu lekciju.

ŠTA JE KINESKA ASTROLOGIJA?

Astrologija je mistična, a istovremeno tako praktična. Kroz ovaj dopisni kurs naučićete na čemu se zasniva kineska astrologija, zašto je važno znati svoj kineski znak i kako vam dnevni kineski horoskop može promeniti život. Iako je kineska astrologija veoma složena disciplina, objašnjenja u sveskama za ovaj kurs su razumljiva svima bez obzira na predznanje o astrologiji. Zato sam sigurna da ćete uživati u svakoj lekciji.

ČITANJE SUDBINE SA LICA

Moderna psihologija obrađuje govor tela i mimiku lica kako bi u komunikaciji sa drugima lakše prepoznali neverbalne signale i utvrdili sa kakvom osobom komuniciramo. Međutim, Feng Shui i kineska astrologija odavno “čitaju” mnogo više podataka sa ljudskog lica i tela. Ovaj dopisni kurs daje osnovna objašnjenja o regijama koje postoje na licu, koja šta znači i koje za šta treba posmatrati, o oblastima koje se posmatraju u različitim životnim dobima, karakterističnimznacima na licu i još mnogo toga. Naučite da prepoznajete ne samo karakter vašeg sagovornika, nego i deo njegove sudbine. Koristiće vam ovo znanje i u poslu, i u svakodnevnom životu.

FENG SHUI ZA VENČANJA

Običaji održavanja ceremonije venčanja razlikuju se od zemlje do zemlje, od naroda do naroda, ali postoje univerzalne činjenice koje su postale Feng Shui pravila. Od njih nije poželjno odstupati ako želimo sreću i lep bračni život mladencima. Bez obzira da li ste pristalica tradicionalnog ili urbanog venčanja, možete primeniti detalje koji su opisani i ilustrovani u ovom dopisnom kursu. Saznajte kako treba da odredite dan venčanja, kakva treba da bude dekoracija prostora, kojevrste i boje cveća su poželjne za mladin buket, a koje morate izbegavati i još mnogo toga korisnog. Organizacija svakog venčanja je zahtevna. Zato se potrudite da vaše venčanje ima dobar Feng Shui jer to direktno utiče na sreću vašeg braka.

ŠTA DALJE?

  • Na e-mail adresu koju ste naveli dobićete uputstvo za uplatu odabranog kursa ili kurseva.
  • Nakon prijema vaše uplate, kurs počinje 1. u narednom mesecu, odnosno 15. dana u tekućem mesecu.
 Želim vam prijatno učenje!

Vaše ime i prezime (obavezno)

Vaša eMail adresa (Obavezno)

Izaberite kurs (možete odabrati više)
Kako deluje Feng ShuiŠta je Kineska AstrologijaČitanje sudibne sa licaFeng Shui za venčanja

Propratna poruka