„Ovo je jedinstvena prilika da na lak način dođete do zlatnih ključeva i dobro čuvanih tajni koje sam lično sakupljala godinama i utrošila mnogo vremena da sve to povežem u sistem, proverim šta deluje, a šta ne, šta je mit, a šta deo tradicije i loših prevoda sa kineskog.“

kineski-spisiŠTA SADRŽI STUDIJSKI PROGRAM?

Tokom Feng Shui studija stičete znanje iz Feng Shui teorije i prakse i kineske astrologije, a istovremeno dobijate širi pogled na život i njegovu metafizičku stranu postojanja.

Program obuhvata i deo posvećen zapadnoj astrologiji, zapadnoj okultnoj tradiciji i još mnogo zanimljivosti.

devojka-uci-feng-shuiKOLIKO TRAJU STUDIJE?

Studijski program traje 3 godine (3 x 10 meseci). Niste obavezni da sve tri godine pohađate jednu za drugom, ali ih ne možete preskakati. Da bi zaista savladali Feng Shui, morate proći sve 3 godine.

  • Prva godina – Osnove Feng Shui teorije i prakse
  • Druga godina – Škola leteće zvezde i njena primena
  • Treća godina – Kineska astrologija

Školska godina traje 10 meseci (juli i avgust je odmor).

online-komunikacijaKAKO SE ODVIJAJU STUDIJE?

Isključivo online. Potrebno je da imate svoj lični email Skype nalog. Potrebna je i web kamera.
Školska godina je podeljena na 10 podtema po mesecima. Predavanja se obavljaju jednom mesečno putem Skype-a u trajanju do 60 min. Termine dogovaramo tako da odgovaraju i vama i meni.
U prvoj godini imate manje domaćih zadataka, osim učenja jer je ova godina najviše teorijska. Bez te osnove ne možete ići dalje na složenije teme. U drugoj i trećoj godini ima znatno više domaćih zadataka.
Program nije lak i zahteva određenu posvećenost učenju, pa je potrebno da svoje vreme organizujete tako da u proseku dnevno imate najmanje 1 sat za učenje.

materijal-za-feng-shui-studijeMATERIJAL ZA STUDIJE?

Svaka podtema podrazumeva i određenu skriptu sa odgovarajućim tekstovima, skicama, slikama i slično. Ovaj materijal dobijate na svoj email u PDF formatu.
U zavisnosti od podteme, neke su propraćene i kraćim video snimcima za koje ćete dobiti odgovarajuće linkove.

devojkaKOME JE NAMENJEN FENG SHUI STUDIJSKI PROGRAM?

Ovaj studijski program namenjen je svima koji žele da nauče više o ovoj drevnoj nauci bez obzira da li žele dalje profesionalno da primenjuju svoje znanje ili samo žele da unaprede svoj život.

sertifikatSERTIFIKAT O ZAVRŠENIM STUDIJAMA

Na kraju svake školske godine dobijate sertifikat kao potvrdu da ste pohađali Lili Tanili Feng Shui studijski program. Kvalitet vašeg znanja zavisi od vaše posvećenosti i želje da kao i ja testirate sve što ste pročitali i naučili.

lepa-kucaZAŠTO TREBA DA STUDIRATE FENG SHUI?

Feng Shui i kineska astrologija iz godine u godinu postaju sve popularnije discipline. Ljudi se mnogo više nego ranije interesuju za ova proverena znanja i praksu koja nesumnjivo daje rezultate na svim poljima života. Budite uvek za korak ispred time što ćete ovladati ovim veštinama. Naučite da koristite Feng Shui na pravi način da bi mogli učiniti i sebe i druge mnogo srećnijim.

Lili Tanili Feng Shui studijski program pruža vam znanje neprocenjive vrednosti.

Pišite mi da dobijete detaljne informacije o ceni i uslovima plaćanja Feng Shui studijskog programa.