Da li je Jelenin imidž “skandal majstora” slučajan ili je deo pažljivo smišljenog plana? Odgovor daje njena kineska natalna karta.

Jelena Karleuša – 17. avgust 1978.

Mesec: Jun
Zapadni astrološki znak: Blizanci
Metalni Konj 1930., 1990.
Vodeni Konj 1942., 2002.
Drveni Konj 1954., 2014.
Vatreni Konj 1906., 1966.
Zemljani Konj: 1918., 1978.,
ZNAK: Ushićenja
Jelena Karleuša je rođena u godini Zemljanog Konja i u času Govečeta po kineskom kalendaru.

Iako je godinama deo naše estradne scene, mogli bismo reći da Gospodari Sudbine baš i nisu bili darežljivi u slučaju Jelene Karleuše i da je ona morala mnogo toga da postigne zahvaljujući dobrim kalkulacijama.

Zanimljivo je da su naše najveće zvezde, Ceca Ražnatović i Lepa Brena sa izuzetkom Dragane Mirković, rođene kao Yin Metali po ličnom elementu, a to je i Jelena, s tim da je Ceca je imala dobrih 20 godina, a Lepa Brena 10 godina što se tiče karijere. Njihove analize kineske astrologije možete naći u ranijim člancima o poznatim ličnostima.

Otvoreni i zanimljivi, ljudi rođeni u godini Konja su u centru pažnje gde god da se pojave. Inteligentni su i to koriste kao prednost u poslu ali i u životu. Oštrina im pomaže da pokupe nove veštine i da obavljaju više poslova u isto vreme. Ponekad su bolesno ambiciozni, tako da često ne završe ono što su započeli jer ne žele da im promakne sledeći veliki izazov.

plemicka-zvezdaNajbolji uticaj u Jeleninoj karti jeste Plemićka zvezda koja daje neki broj sledbenika, kao i određene novčane prilive. Jelena nažalost nema element novca u njenoj kineskoj natalnoj karti, kao ni pokazatelj velike popularnosti koji nalazimo u kineskim natalnim kartama Cece i Brene.

Jelena Karleuša je Yin Metal po ličnom elementu, kao što sam već rekla. Yin Metal daje osobe koje teže da uvek budu bolje i bolje. Glavna prednost im je dobra analiza situacije, pa je Jelenin imidž skanadal majstora deo dobro smišljene strategije, ali treba i to znati i smeti. Yin Metal su borbene osobe, pa je njena borba sa koleginicama sasvim u duhu toga.  mac

Majmun je znak koji vlada Jeleninom karijerom. Majmun je najoriginalniji, najlukavji i najdomišljatiji znak kineskog zodijaka. Nažalost znak Majmuna daje prisustvo Agresivnog mača u njenoj karti što je loš uticaj pogotovo u polju posla.

madonnaMadonna kao Jelenin veliki uzor je rođena u kineskoj godini Psa koji jeste prijatelj znaku Konja i ponovo dolazimo do značaja prijateljskih odnosa u kineskoj astrologiji.

Prijateljski znaci u kineskoj astrologiji su Tigar, Konj i Pas.

Detaljnije o prijateljskim, neprijateljskim znacima i tajnom prijatelju u kineskoj astrologiji saznajte u dopisnom kursu

“Šta je kineska astrologija?”.

Gledajući njenu kartu, opravdano bih mogla reći da bi se Jelena mnogo bolje snašla u nekoj drugoj profesiji.

Ostavite komentar