Muškarac koji ima ratničku zvezdu u svojoj kineskoj natalnoj karti donosi mnogo patnje svoj partnerki.

Život je čudan i uvek ume da nas iznenadi. Zadatak astrologije jeste da ta iznenađenja predvidi. Često je teško zamisliti stepen veličine, ozbiljnosti ili opasnosti nečega dok se to ne desi. Moj deda je umro od tuge dva meseca nakon njegove supruge, moje bake, dok imati ljubavnicu pored žene danas nije ništa neobično. Međutim, svedok sam nove vrste muškaraca oko nas i to onih, za sada najgorih. Pored žene i ljubavnice oni imaju još jednu ljubavnicu tako da se više ne zna da li varaju samo ženu ili jednu ljubavnicu sa drugom. Nekako shvatam da oni jednu ljubavnicu varaju sa drugom i po meni je to najgora vrsta muškaraca.

Poznajem dvojicu muškaraca koji imaju slične životne priče, a ne znaju jedan za drugog. Obojica imaju ratničku zvezdu u svojoj kineskoj natalnoj karti i varali su ljubavnice drugom ljubavnicom. Zato obratite pažnju na zvezde u kineskoj natalnoj karti vašeg muža, partnera, dečka. Za svaki slučaj. Feng Shui kao sisitem znanja, ali neminovno i životne filozofije nas uči da partneri treba da ostanu jedno drugom verni i nakon smrti. Da, upravo tako. Iako zvuči malo nestvarno, setite se mog dede sa početka ovog teksta.

Astrologija me zanima veoma dugo. Od moje 14-te godine se bavim zapadnom astrologijom, a unazad dosta godina kineskom. Dobro poznajem zapadnu astrologiju, pa je za mene susret sa kineskom astrologijom bio posebno značajan. Ostala sam bez teksta pred sistemom učenja koji je u jednoj rečenici opisao 20-tak godina mog života. Upravo je to bilo presudno da nastavim istraživati i učiti o kineskoj astrologiji. Dobar deo moje arhive zapadnih natalnih karata iskoristila sam da napravim kineske natalne karte istih osoba i krenem ponovo da ih tumačim. Rezultati su me fascinirali.

LJUBAVNA PRIČA

Inspiraciju za ovaj članak mi je dala moja bivša velika ljubav, ali i jedan dobar prijatelj. Pomislila sam koliko je svima ljubav važna u životu, a često im baš ona nedostaje. Verujem da je svaka žena makar jednom pitala nekog astrologa ili svoju prijateljicu, kako se ona slaže sa nekim muškarcem na ljubavnom planu. Ne znam da li su dobile prave odgovore, ali znam da se slaganje jasno vidi poređenjem kineskih natalnih karata ljubavnog para. prijateljice

Od bogate kineske astrološke teorije i mnogo pojmova, meni je svakako najzanimljivije koje se zvezde nalaze u nečijoj kineskoj natalnoj karti jer one dobrim delom određuju karakter osobe, pa i njeno slaganje sa drugim ljudima. Uporednom analizom kineskih natalnih karata mogu se otkriti mnogi detalji oko slaganja dve osobe bilo na ljubavnom ili poslovnom planu. Međutim, život je potvrdio da kada postoje ključna neslaganja, retko kada se mogu neutralisati.

ZVEZDE ODREĐUJU KARAKTER

Od svih zvezda koje neko može da ima u karti, karakteristična je ratnička zvezda koja pored mnogo svojih kvaliteta, veoma jako boji sudbinu date osobe zlosrećnim tonom. Relativno se retko sreće u kineskim natalnim kartama, makar je moj utisak za sada takav. Zanimljivo je da donosi suđenja i ogromnu nesreću partneru (partnerki) osobe koja ovu zvezdu ima u karti, a javlja se na primer u kineskoj natalnoj karti Cece Ražnatović. U njenom slučaju ratnička zvezda je pokazala punu moć. U retkim slučajevima uticaj ove zvezde se može neutralisati, ali to je već područje veoma napredne analize kineske natalne karte. mac

Bez znanja o postojanju ratničke zvezde u karti, osoba nesvesno živi svoj život, a kvalitet njenog ličnog čija (chi) vremenom prouzrokuje pomenute neprijatne okolnosti. Momenat kada se dokaže prisustvo ratničke zvezde, obično je trenutak materijalizacije u fizičkom svetu kroz neki neprijatan događaj. Tada je već kasno da bi se bilo šta uradilo na planu neutralizacije uticaja date zvezde. Obično žene muškaraca koji u svojoj karti imaju ratničku zvezdu zatraže razvod da bi spasile decu (ako ih imaju) i imovinu od vraćanja nagomilanih dugova, o emotivnoj nesreći nećemo ovaj put. Sve u svemu, uticaj ove zvezde je jak i opasan bilo na samu osobu koja je ima, bilo na okolinu i zato zahteva stalan nadzor i ophođenje sa velikom pažnjom. Zato uvek napominjem da je znanje moć ako se na vreme primeni.

PREPOZNAJTE OSOBU SA RATNIČKOM ZVEZDOM

Muškarac koji ima ratničku zvezdu u kineskoj natalnoj karti rođen je npr. u kineskoj godini Zeca i u času Tigra ili u godini Tigra i času Zmije ili u godini Zmije i času Majmuna. To su samo neki slučajevi, a kombinacije su mnogobrojne jer osoba može imati više od jedne ratničke zvezde i zato je potrebna kompletna analiza nečije kineske natalne karte. Mnogi primeri iz života pokazuju da je potrebno što pre utvrditi postojanje ove zvezde u karti kako bi se na vreme preduzeli koraci za neutralisanje njenog lošeg uticaja. U suprotnom, velika je verovatnoća da će ona izazvati čitav niz neprijatnosti od kojih neke mogu imati ozbiljne dugoročne efekte.

Da bi se utvrdilo koje aktivnosti je potrebno uraditi kako bi se neutralizovalo negativno dejstvo ratničke zvezde, potrebno je analizirati kinesku natalnu kartu date osobe. Zato dame, proverite na vreme jer možete mnogo izgubiti!

Ostavite komentar