Svojevremeno ste možda iz sociologije učili da je čovek društveno biće.
Upućeni smo jedni na druge svojom, ali i tuđom voljom.
Jedan oblik slikovito rečeno “prisilnih” odnosa jeste provoditi vreme među ljudima sa kojima smo vezani iz poslovnih razloga.

Zna da bude frustrirajuće kada morate sto puta nekome nešto ponoviti, a on ni 101. put ne uradi to kako treba ili kako ste vi zamislili. Pritisak vam raste, a svađe su na pomolu. Na kraju mnogo više energije trošite da pronađete neki zajednički jezik sa vašim poslovnim saradnicima, nego što radite.

Mnogi zdravstveni problemi imaju koren baš u dugogodišnjem lošem radnom okruženju.

Svaki čovek poseduje specifičnu ličnu energiju, tzv. lični či (chi), a međusobno razmenjujemo energiju sa drugom osobom i kada ćutimo.
Lili Tanili vam putem Poređenja kineskih natalnih karata poslovnih partnera omogućava da se udružite sa ljudima sa kojima ćete postići maksimalne poslovne rezultate, da prepoznate ljude sa kojima se razumete i kada ćutite i ljude koji će vam biti podrška u konkurentski nastrojenom poslovnom ambijentu.

USLOVI KORIŠĆENJA ANALIZE

KAKO ĆETE DOBITI PROIZVOD

  • Štampan  (A4 format – 297 x 210mm), na vašu adresu
  • U elektronskoj formi (PDF format) na eMail adresu

KAKO KORISTITI POREDJENJE KINESKIH NATALNIH KARATA POSLOVNIH PARTNERA

  • Naišli ste na partnera sa kojim bi bilo korisno poslovno se udružiti, a niste sigurni da li će ta veza biti dobra u dužem roku. Poređenjem vaših kineskih natalnih karata dobićete jasnu sliku da li je to partner sa kojim možete imati “zajednički jezik” i da li sa njim možete planirati dugoročnu saradnju.
  • Poređenjem kineskih natalnih karata dobićete objašnjenja za određena ponašanja vas i vašeg pretpostavljenog ili bliskog saradnika, kao i načine kako možete dakorigujete izvesna neslaganja među vamada bi zajedno bili produktivniji.

KOJE PODATKE TREBA DA DOSTAVITE

  • Datum, vreme i mesto rođenja partnera

USLOVI PLAĆANJA

  • Za sve proizvode i usluge plaćanje se vrši unapred.
  • Troškovi slanja pošiljke nisu uračunati u cene proizvoda.

Formular za poručivanje analize

Vaše ime i prezime (obavezno)
Datum, vreme i mesto rođenja Partnera 1 (obavezno)
Datum, vreme i mesto rođenja Partnera 2 (obavezno)
eMail adresa poručioca
Telefon poručioca
Propratna poruka