Najbolji način da se nauči nešto jeste praksa tj. primeri. Posmatrajući svet i ljude oko nas možemo mnogo toga naučiti. Feng Shui teorija jeste začeta tako što se pažljivo posmatrala priroda i analizirale su se promene koje se dešavaju.

Mi nećemo posmatrati prirodu jer je tu sve rečeno – posmatraćemo javne ličnosti.

Poznate ličnosti su odlične za tu svrhu jer se o njima mnogo zna i njihov život se svakodnevno prati putem medija. Zato sam odlučila da se osvrnem na neprijateljski odnos poznatih pevačica, Dragane Mirković i Cece Ražnatović, koji je eskalirao krajem 2018.te godine.

Ceca i Dragana Mirković - Provokacija na RTS-u; Izvor: Blic

Ceca i Dragana Mirković – Provokacija na RTS-u; Izvor: Blic

Na ovom primeru ću vam detaljnije objasniti veoma bitan deo kineske astrologije, a to je odnos znakova kineskog zodijaka, koji u Feng Shui teoriji i praksi nazivamo NEPRIJATELJI.

Znaci kineskog zodijaka međusobnim kombinovanjem stvaraju razne odnose ali je veoma važno da razvijete svest o vašim neprijateljima u  kineskoj astrologiji.

Svako od nas ima 1 neprijatelja

Jednog ali vrednog! Ako mi ne verujete pitajte Draganu Mirković i Cecu.

Dragana Mirković napala Cecu na RTS-u

Dragana Mirković napala Cecu na RTS-u ; Izvor: Kurir

Da li bi im život bio lepši i lakši da nema one druge na sceni? Prvo i osnovno jeste to da sa neprijateljima u životu i neprijateljima u okviru kineske astrologije nema razgovora niti pregovora. Sve što jedan kaže onaj drugi shvati pogrešno.

Tako se Dragana za njen pojam kulturno javila Ceci na snimanju novogodišnjeg programa, dok je to Ceci zvučalo kao provokacija.

Ceca Ražnatović je rođena u kineskoj godini Govečeta, a Dragana Mirković u godini Ovce (ili Koze) i upravo je Goveče Ovci neprijatelj i obrnuto.

Dragana Mirković

Foto: RAS Srbija

Neprijateljski odnos znakova kineskog zodijaka govori na prvom mestu o različitim karakterima iz kojih proizilaze sve ostale razlike ali i problemi.

Ceca Ražnatović

Foto: Dejan Milićević

Dragana često na sav luksuz u kome živi kaže da joj je nepotreban, dok se od Cece može čuti da bi bilo dobro da ima jednu “ptičicu”, čitajte privatni avion.
Ceca je verni pratilac kako firmirane garderobe tako i ostalih trendova koji su “in”, dok Dragana neguje svoju skromnost i vrednosti za koje smatra da su bitne u životu. Ono što je jednoj lepo, drugoj je ružno. Čime se Ceca ponosi, Dragana se stidi i tako u beskonačnost.

Ulje i voda se ne mogu pomešati pa tako je i prirodnim ustrojstvom određeno da se neprjatelji ne mogu složiti.

Za vas čitaoce je bitno da makar malo naslutite pogubnu dubinu negativnog odnosa neprijatelja u kineskoj astrologiji i da:
  • ne sklapate brak sa njima
  • niti rađate decu koja su vam astrološki neprijatelji.

Analiza Kineske Natalne karte vam jasno ukazuje na to ko su vam neprijatelji a ko prijatelji u kineskoj astrologiji. Za poručivanje analize kliknite ovde.