Maturanti, analiza vaše kineske natalne karte otkriva za koji posao imate najviše sklonosti. Odluka o izboru fakulteta uz nju je mnogo lakša.

Znam, znam … dosta vam je svega – i tatinih želja, i maminih devojačkih promašaja, i vaših nedoumica oko izbora fakulteta i budućeg zanimanja, danonoćnih razmišljanja o tome šta želim, a šta mogu, šta želim, a od čega se živi i tako sve u krug. Ono što ja mogu da vam kažem jeste da se učite na tuđim, a ne na sopstvenim greškama, tako što ćete dopustiti da sagledate sebe iz nekog drugog ugla, nekim drugim očima.

Upravo Lili Tanili usluga Analiza kineske natalne karte sadrži odgovore na pitanja koja vas sigurno muče intenzivno već od upisa u srednju školu – koja je oblast poslovanja najbolja za vas, u kojoj ćete se osećati dovoljno dobro i imati preko potrebnu novčanu satisfakciju.

novcici-gomilaUspeh je nešto što potajno svaki čovek priželjkuje, a ja vam dajem odgovore na pomenuta pitanja. Moja uobičajena analiza kineske natalne karte malo je modifikovana za potrebe maturanata jer sadrži jedan deo koji nije uključen u standardnu analizu da biste dobili odgovore na pitanja poput sledećih:

  • pravnikda li ste bolji u misaonom i retoričkom delu, pa su vam zato studije prava dobar izbor, gde pored navedenog morate imati i takmičarski duh,

 

  • programerda li ste možda bolji u nekim poslovima koji zahtevaju konkretno delanje, kao što je recimo posao programera, gde od puno priče nema ništa, a zahteva se velika preciznost,

 

 

  • menadzerka1da li ste dobri u radu sa ljudima, odnosno komunikacijama, imate li skonosti da prepoznate potrebe ljudi, pa vam odgovara dinamika prodaje i menadžerskih poslova,

 

  • slavna-licnostda li imate možda naglašenu popularnost u svojoj kineskoj natalnoj karti, pa bi trebalo i o tome da razmislite prilikom odabira poziva koji vas može proslaviti,

 

  • lekarkada li imate naglašenu potrebu da pomažete drugima, pa vam odgovara zanimanje lekara, veterinara,

 

  • preduzetnikda li imate sklonost ka privatnom preduzetništvu, jer tek tu morate imati odgovarajuću kombinaciju sklonosti i još mnogo, mnogo toga.

Odrasli vas često plaše izjavom da ste sada na velikoj životnoj prekretnici jer birate poziv koji treba da bude vaša glavna preokupacija u dobrom delu života. A vi prosto ili uopšte ne znate čime biste želeli da se bavite do penzije ili znate, a ne smete to da kažete roditeljima jer se takvo zanimanje ne uklapa u njihova očekivanja.

Analiza vaše kineska natalne karte jasno pokazuje vaše prirodne sklonosti, a samim tim daje usmerenja kakvi poslovi vam najviše odgovaraju. Imaćete dokaz da ono što možda duboko u sebi osećate da vam leži i jeste pravi poziv za vas. A eto onda i dokaza kojima ćete potkrepiti svoju želju pred roditeljima.

Vaše snove verovatno mnogi neće razumeti, ali to ne treba da vas brine. Vi ste posebni i treba da pratite svoje snove, a ne snove onih koji nisu bili u stanju sami da ih ispune.

Naručite Analizu svoje kineske natalne karte sada uz specijalni popust od 20% i preuzmite vašu sudbinu u vaše ruke.

Ostavite komentar